پس از روی کار آمدن دولت اعتدال و امید حسن روحانی، اصلاحطلبان که سالها به کنار رانده شده بودند، به توفیق آرای مردم این فرصت را یافتند که بار دیگر کم و بیش به صحن بازگردند. و این بار برای سازماندهی و منسجم کردن تصمیمگیریهای خود در لایههای مختلف جغرافیایی، به تعریف ساختاری با نام «شورای مشورتی» پرداختند.
هسته مرکزی این شورا به پیشنهاد سیدمحمد خاتمی، تشکیل شده، و با همراهی آیتالله هاشمی رفسنجانی و همکاری دکتر محمدرضا عارف و سایر بزرگان اصلاحات کار خود را آغاز نموده است. در مرحله بعد هیات واسطی برای هر استان مامور شدند تا ضمن دعوت از افرادی که گفتمان اصلاحطلبی دارند و تشکیل همایشهایی در شهرستانهای مختلف، انتخاباتی را بین اصلاحطلبان شهرستان برگزار نمایند و بدین ترتیب شورای مشورتی شهرستانها با آرای روشنفکران همان شهر تشکیل شوند. و در مرحله آخر نیز هیاتهای شهرستان، از بین خود شورای مشورتی و شورای حل اختلاف استان را تشکیل خواهند داد.
این ساختار شورایی-مشورتی با انجام مطالعاتی روی گذشته اصلاحطلبان و ساختارهای حزبی گذشته و البته فضای موجود کشور بدین شکل تعریف شده است. و قرار است به ساماندهی خرد جمعی و بهرهگیری از نخبگان در تصمیمگیریهای کلان کشور بیانجامد.
یکی از برنامههای کوتاه مدت شوراهای مشورتی اصلاحطلبان، مطالعه روی گزینههای مختلف برای معرفی کاندیداهای اصلح در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی است. تا بکوشند که با حمایت از نخبگانی که به آزادی و آبادی مملکتشان بیش از منافع شخصی یا گروهی خاص اهمیت میدهند، مجلسی موثرتر و کاراتر تشکیل شود.
با اینکه آوارهای زلزله گذشته همچنان بر پیکرهی وطنمان زار میزند و رمق کم مانده است، اما نشستن بر این باتلاق جز غرق شدن اثری ندارد، پس چارهای نیست جز اینکه دست به دست هم دهیم به مهر …
همراه رایانه مرکزی برای پاسخگویی به سوالات کامپیوتری ،موبایل
۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵
http://www.hamrahpc.ir
نمیترسی وبلاگتو فیلتر کنن؟
یا آشنا داری؟
از چه افزونهای برای ایجاد سایت مپ html استفاده میکنی توی آدرس http://blognevesht.com/sitemap/
میخوام استفاده کنم منم
بهترین کمک پاسخگوی مشکلات کامپیوتری و موبایل به صورت رایگان
http://www.besthelp.ir