در مطلب قبل دربارهی چگونگی فعالسازی تائید ۲مرحلهای حساب کاربری گوگل نوشتم. و پیشنهاد کردم که برای امنیت حسابهای کاربری و حفظ حریم خصوصیتان حتماً این امکان را در گوگل پروفایلتان فعال کنید.
اما بعد از فعالسازی تائید دو مرحلهای گوگل، برنامههای کاربردی و برخی از اپلیکیشنهای تلفنهای هوشمند (مثل اپلیکیشنهای اندرویدی، برنامه گوگل تاک، کروم سینک و…) به دلیل اینکه تائید دو مرحلهای برایشان تعریف نشده و لذا درخواست کد تائید را نمیکنند، غیر قابل استفاده میشوند و نمیتوان با آنها لاگین کرد.
برای حل این مشکل، گوگل قسمتی را برای تهیهی کلمات عبور اختصاصی و ایمن برای برنامههای کاربردی در نظر گرفته است.
برخلاف کد تائیدی که برای هر دورهی جدید ورود به حسابهای کاربری گوگل، از طریق تلفن در اختیارتان قرار میگیرد، اپلیکیشنها یک کد ثابت دارند که کافیست یکبار آن را تهیه کنید و بجای کلمهی عبور، به اپلیکیشن بدهید تا از این پس بدون مشکل وارد شوند. برای دریافت این کد مراحل زیر را طی نمائید:
۱- به صفحهی وبِ دسترسی مجاز سایتها، اپلیکیشنها و سرویسها بروید.
۲- در پائین صفحه، عنوان Application-specific passwords را خواهید دید. همانگونه که مشخص است دریافت کد، خیلی ساده است:
۱) یک اسم دلخواه برای کدی که میخواهید دریافت کنید، وارد نمائید. این اسم فقط برای آن است که شما به یاد بیاورید که کد داده شده را در کدام برنامهی کاربردی استفاده کردید.
۲) کلید Generate Password را فشار دهید.
۳) حالا میتوانید پسورد ویژه را مشاهده کنید. کافیست این کلمهی عبور طولانی را در اپلیکیشن مورد نظر وارد نمائید. در این کد، فاصلهها (Space) اهمیتی ندارند. همچنین نیازی به نگهداشتن یا بخاطر سپردن آن نیست.
۴) به محض اینکه دکمهی Done را فشار دهید، نام کد و تاریخ دریافت آن در لیست زیرین صفحه ثبت میشود.
۵) هرگاه میخواهید کد داده شده را ابطال کنید یا دسترسی اپلیکیشن به حساب کاربری گوگلتان را قطع کنید، کافیست در همین صفحه و جلوی نام کد، گزینهی Revoke را فشار دهید.
در مواقعی که سیستم عامل کامپیوترتان را تغییر دادید، یا اپلیکیشنی را از روی سیستم حذف و آن را بازنصب کردید، میتوانید کد مربوط به آن را Revoke کنید و کد دیگری برایش تقاضا نمائید.
سلام
مرسی از پیگیر بودن ؛ من در همان مطلب شما ، این را تیز به اختصار توضیح دادم ؛ البته اینجا مبسوط پرداختید
موفق باشید