امروز در ProBlogger به پستی برخوردم که ۱۵ ابزار وب به درد بخور را بطور خلاصه معرفی کرده بود. از آنجائی که بیشترشان برایم تازگی داشت، گفتم بد نیست آنها را با شما هم در میان بگذارم. بعضی از این وبسرویسها جدیدند، برخی دیگر هم کمتر دیده شدهاند، اما به نظرم همهی آنها جالبند:
۱- Hello Bar
یک نوار در بالای وبسایتتان است که میتوانید پیامهایتان را به بازدیدکنندگان منتقل کنید. این نوار علیالخصوص وقتی به کار میآید که بخواهید توجهی بازدیدکنندگان را به پست خاصی جلب کنید یا اینکه آخرین توئیتهایتان را به آنها نشان دهید.
از ویژگیهای Hello Bar، پیشخوان قدرتمند آن است که امکان شخصیسازی نوارتان را به شما میدهد. همچنین از طریق آن میتوانید آمار کلیکهای بازدیدکنندگانتان را بدست آورید تا بیشتر با علائق آنها آشنا شوید.
در حال حاضر برای عضویت در Hello Bar باید در لیست انتظار قرار گیرید تا دعوتنامهی عضویت برایتان ارسال شود.
۲- SlideDeck
یک افزونهی قدرتمند برای ساخت اسلاید از منابع مختلف است. با SlideDeck میتوانید اسلایدی از آخرین مطالب ویژهی وبسایتتان به نمایش بگذارید یا اینکه نحوهی کار اپلیکیشنی را گام به گام تشریح نمائید. طراحان وب براحتی و بدون اتلاف وقت برای نوشتن کدهای اضافی میتوانند از این پلاگین برای پویانمایی در طراحیهایشان بهره گیرند.
بقیهی سرویسهای خوب را اینجا ببینید…
۳- html> ipsum>
اگر با کدهای HTML آشنایی ندارید و دوست دارید که در پستهای وبلاگتان فرمتبندیهای خاصی را بکار ببرید، پس حتماً باید این سایت را به علاقمندیهایتان بیافزائید. در HTML Ipsum یک سری کدهای HTML آماده قرار دارد که به شما کمک میکند تا مطالبتان را بصورت دلخواه پاراگرافبندی کنید یا اجزائی مانند جداول را به آنها اضافه کنید. کافیست که کد مربوطه را از این سایت کپی کنید و بین نوشتههایتان جایگذاری نمائید.
۴- Lanyrd
با وجود اینکه این روزها دنیای مجازی، ملاقاتها را دیجیتالیزه کرده است،اما با این حال، هنوز دیدارها و کنفرانسهای آفلاین، حال و هوای خودشان را دارند.
Lanyrd سرویسی است که به شما امکان میدهد تا برنامهی کنفرانسها و قرار ملاقاتهای مورد علاقهتان را پیدا کنید یا اینکه برنامهی یک دیدار را ترتیب دهید و دیگران را به آن فرا بخوانید.
همچنین Lanyrd وقایعی که در کنفرانسها اتفاق میافتد را دنبال میکند و جزئیاتی را که حاضران مطرح میکنند در اختیارتان قرار میدهد. علاوه بر آن اسلایدها، ویدئوها و تصاویری که از کنفرانس منتشر میشود را نیز میتوانید در Lanyrd جمعآوری نمائید.
۵- Tiny Letter
اگر دوست دارید یک خبرنامهی ساده برای سایتتان بنا کنید تا به آسانی بتوانید با مشترکینتان در ارتباط باشید، پیشنهاد میکنم که حتماً سری به Tiny Letter بزنید.
Tiny Letter این امکان را برایتان فراهم میکند که یک خبرنامهی ایمیلی بسازید و آن را مدیریت کنید. از ویژگیهای این وبسرویس میتوان به انعطافپذیری آن و سادگی آن و همچنین همخوان بودنش با زبان فارسی اشاره کرد.
6- Timly
یک ابزار توئیتریست که بهترین زمان برای ارائهی یک توئیت تاثیرگذار را برایتان تخمین خواهد زد. این تخمین از طریق آنالیز ۱۹۹ توئیت اخبرتان صورت میگیرد. همچنین در Timly شما میتوانید توئیتهایتان را زمانبندی کنید تا در موعد مقرر منتشر شوند.
۷- TinEye
یک موتور جستجوگر تصاویر است. کافیست که تصویری را آپلود کنید یا آدرس اینترنتی آن را وارد کنید، تا مکانهای دیگری که از آن استفاده شده است را در اختیارتان قرار دهد.
دو کاربرد خوبی که میتوان برای این جستجوگر تعریف کرد، یکی پیدا کردن وبسایتهای بکاربرندهی عکسهاییست که شما عکساش بودهاید و دیگری پیدا کردن منبع تصاویری که میخواهید در مطلبتان از آن ها استفاده کنید.
۸- Wylio
Wylio یک راه ساده و سریع برای پیدا کردن تصاویر موردنظر، تغییر دادن اندازهی آنها و قرار دادن کدشان برای استفاده در پستهای وبلاگ است. و البته از ویژگیهای این سرویسدهنده این است که تصاویر بکار گرفته شده براساس قرارداد Creative Commons کاملاً آزاد هستند و حداقل از این بابت وجدانتان میتواند راحت باشد که هیچگونه نقض کپیرایتی انجام نخواهید داد!
9- Stella
ابزاری برای مانیتور کردن و اشکالزدایی صفحات وب و اپلیکیشنهاست. اگر میخواهید بدانید که اوضاع سرعت سایتتان چطور است، کافیست آدرسش را وارد کنید تا تستهای لازم روی آن صورت گیرد و با سایتهای دیگر مقایسه شود.
۱۰- Vokle
وبسرویسی برای ساخت، میزبانی و پخش مستقیم نمایشهای ویدیویی از وبلاگتان است. به نظرم راهاندازی اینگونه برنامههای زندهی ویدیویی میتواند بسیار جالب باشد و مسلماً طرفدارهای خودش را خواهد داشت.
کافیست برنامهی زندهتان را روی Vokle زمانبندی کنید و دیگران را به دیدنش در وبلاگتان فراخوانی کنید. حالا در زمان مقرر، هر کس به وبلاگتان بیاید و روی گزینهی “پخش زنده” کلیک کند، پلتفرم قدرتمند Vokle برایش لود خواهد شد و بدینترتیب میتواند ضمن مشاهدهی برنامهی ویدیویی زندهی شما با شما ارتباط داشته باشد و سوالات خود را بپرسد.
11- Namechk
انتخاب نام مناسب برای ساخت پروفایل در سایتها و وبسرویسهای مختلف، همیشه میتواند یک دغدغه باشد! اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند نام کاربریشان در دسترس و یکتا باشد، پس قبل از انتخاب نام کاربری، سری به این سرویس بزنید تا موجودیت نام کاربری دلخواهتان را در وبسرویسهای مختلف چک کند.
۱۲- My Blog Guest
جامعهای برای بلاگنویسان مهمان است! اگر دوست دارید در وبلاگتان پستهای مهمان داشته باشید، پس این سایت میتواند محل خوبی برای پیدا کردن بلاگرهای مهماننویس باشد.
همچنین اگر پست خوبی نوشتهاید و دوست دارید که در وبلاگ خوبی منتشرش کنید، در My Blog Guest میتوانید وبلاگهای مهمانپذیر را بیابید.
و به خاطر داشته باشید که پستهای مهمان میتواند روش خوبی برای بالا بردن ترافیک سایتتان باشد.
رنگها برای تاثیرگذاری مهمترین انتخاباند. یک قالب کامل بدون رنگبندی مناسب نمیتواند قالب خوبی باشد. Color Scheme Designer سرویسیست که برای انتخاب رنگهای همخوان به شما کمک خواهد کرد و در نهایت کدها و خروجیهای موردنیاز برای طراحی را در اختیارتان قرار میدهد.
گاهی اوقات برای طرحریزی صفحات وب، لازم است تا اندازهی بخشی از صفحه را بدانیم تا در طراحی عناصر دیگر از آنها استفاده کنیم. مثلاً برای قرار دادن عنصری در بخشی از سایدبار لازم است که اندازهی آن بخش از سایدبار را داشته باشیم. افزونهی MeasureIt برای فایرفاکس و گوگل کروم میتواند این دغدغه را برایمان حل کند!
واقعا لذت بردم صادق جان، من تو لیست مقالاتی گذاشتم که قصد ترجمه داشتم! واقعا ازت ممنونم تو خیلی کار لذت بخشی کردی
@مایا, از این همه لطفت ممنونم مایا جان :)
ببخش که اول من از این منبع استفاده کردم. امیدوارم به خوبی کاری که شما قصد انجامش رو داشتی شده باشه :)
ممنون صادق جان بابت معرفی این سایت ها ! بعضی ها شون واقعا بدرد می خورند ! یعنی جز اوجب واجباته :دی
@مسعود, خواهش میکنم مسعود جان :) خوشحالم که به کارت اومد