یکی از بهترین و پرکاربردترین پلاگینهای وردپرس Widgets نام دارد. این پلاگین شرایطی را ایجاد میکند که توسط آن سایدبار قالب وبلاگ را به راحتی و بدون داشتن هیچگونه اطلاعات فنی در مورد برنامهنویسی و یا سر و کله زدن با کد قالب وبلاگ، میتوان تغییر داد و به شکل دلخواه در آورد.
۱. برای نصب این پلاگین، بایستی ابتدا آنرا از اینجا دانلود کنید.
۲. فایل دانلود شده را در آدرس public_html/wp-content/plugins آپلود نمائید و آنرا از حالت فشرده خارج کنید (Extract File Content).
3. به داخل پوشه Widgets بروید و محتویات پوشههای Classic و Default را به آدرس public_html/wp-content/theme و پوشههایی به همین نامها انتقال دهید و آنها را overwrite کنید.
۴. در بخش مدیریت وبلاگ به قسمت پلاگینها بروید و پلاگینهای Sidebar Widgets، Google Search Widget، Del.icio.us Widget را فعال کنید.
اگر تمام مراحل فوق را بدرستی انجام داده باشید، وقتی که به بخش انتخاب قالب وبلاگ برگردید، چنانچه قالبهای Classic و یا Default را انتخاب کنید بایستی در کنار Theme Editor بخشی با نام Sidebar Widgets هم اضافه شده باشد. اگر به این قسمت بروید، براحتی میتوانید ساید بار وبلاگتان را به شکل دلخواه در آورید.
توجه داشته باشید که قالب شما بایستی Widgets Ready باشد تا این پلاگین روی آن کار کند. این پلاگین با قالبهای قدیمی همخوانی ندارد.
برای گذاشتن کدهایی همچون کد Blogrolling ویا کد Flickr میتوانید از خانههای Text استفاده کنید، و کدها را در آن وارد نمائید تا در سایدبار وبلاگتان به نمایش درآیند، علاوه بر این برای اینگونه سرویسها پلاگینهایی هم وجود دارد که این بخشها را به Widgets وبلاگتان اضافه میکنند که من سعی میکنم در آینده برخی از آنها را معرف کنم.
لازم به ذکر است که سایدبار قالب وبلاگ خودم هم توسط همین پلاگین اداره میشود. چنانچه با نحوه نصب یا کار کردن Widgets باز هم به مشکلی برخوردید، در همینجا اعلام کنید، تا چنانکه بتوانم توضیحات تکمیلیتری را برایتان قرار دهم.
ببخشید که دیر شد ولی ممنون از لطفتون..هرچند دوستان می گن که با پارتیشن مجیک فقط لیبل عوض می شه.. نام عوض نمی شه..
وردپرس مدیریت محتوا ی دات کام ها هستش دیگه؟ اینقد دل مارو نسوزون صادق جان!
باسلام خبر شما در سایت خبری وبلاگ نویسان منتشر شد
مشاهده فرمنائید با ما هم همکاری کنید متشکریم
خبرگزاری وبلاگ نویسان
جناب جم, سلام.
شرمنده که یه مقدار دیر شد.
توضیح کامل داشتن آرشیو جلالی اینجا(http://www.manionline.org/wp-jalali/) هست. ولی مختصرش میشه این:
*برای استفاده از آرشیو شمسی در قالب وبلاگتان، فایل sidebar.php یا archive.php (و یا فایل هم ارز آن را) از پوسته جاری را باز کرده و تگ
را به آن اضافه نمایید که xxx می تواند با مقادیر monthly (برای نمایش آرشیو به صورت ماهانه) ، daily (برای نمایش آرشیو به صورت روزانه) و postbypost (برای نمایش آرشیو به صورت پست به پست( جایگزین گردد. یک راه ساده برای اضافه کردن آرشیو شمسی به قالبتان اینست که به دنبال تگ wp_get_archives در قالبتان بگردید و قبل از حرف a یک j اضافه نمایید، همین !
موفق و پاینده باشید.
اوه! تگ رو اضافه نکرد. شرمنده تو همون صفحه ای که لینک دادم هستش.(اینجاش:http://www.manionline.org/wp-jalali/#wp04).
همچنان شرمنده.
درمورد پلاگین رسیور مطلب میخواستم .
صادق: تاحالا نام این پلاگین رو نشنیدم، چه نوع پلاگینی هست؟!